HoverboardLounge
Vergelijk alle hoverboards:

Top 5 hoverboards met bluetooth

Als het aankomt op het kopen van een hoverboard zijn er talloze opties. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een handig overzicht met goede opties waar je uit kunt kiezen. Vandaag laten wij je onze top 5 hoverboards met bluetooth zien. Dankzij deze lijst weet je precies waar je voor kunt gaan. We hebben bij het opstellen van de lijst gekeken naar alle recensies van bekende webshops, hierdoor weet je zeker dat je de beste kwaliteit in handen hebt. In de zoektocht naar de ideale bluetooth hoverboard (met afstandsbediening) kun je het beste even verder lezen op deze pagina!

Top 5 hoverboards met bluetooth

Voordat we de top 5 hoverboards met bluetooth bespreken, staan we eerst even stil bij de huidige afzetmarkt. Dit jaar zijn er ongekend veel hoverboards verkocht waarvan een groot gedeelte kwalitatief niet sterk zijn. Minder goede hoverboards hebben vaak zwakke accu’s of halen niet de beloofde snelheid. In het onderstaande overzicht hebben we gekeken naar hoverboards die WEL aan de kwaliteitseisen van consumenten voldoen.

Vergelijk alle hoverboards:

1. Evercross Challenger

Evercross Challenger HoverboardOp de eerste plaats hebben we de Evercross Challenger hoverboard gezet. Dit is echt een uitstekende keuze. Het grote voordeel van dit model is dat je veel functies hebt voor een lage prijs. Je betaalt voor de Evercross Challenger hoverboard ongeveer €170,-. Hiervoor krijg je een off-road hoverboard die aan alle eisen voldoet. Het model is te herkennen aan de stevige uitstraling en om de hoge kwaliteit materialen.

Je kunt onder andere gebruik maken van de Bluetooth Speaker, camouflageprint, en de prachtige LED-lampjes. De hoverboard zelf heeft 2 krachtige elektromotoren en 4 gyroscopische sensoren voor extra power en stabiliteit op de weg. Dit stelt je in staat om op een eenvoudige en veilige manier off-road te rijden. De dikke wielen van ruim 6,5 inch maken de hoverboard geschikt voor elk terrein. Met een volle batterij kun je ruim 15 km rijden voordat je hem moet opladen!

2. Denver DBO-6520

Denver DBO-6520De tweede plek wordt ingenomen door de Denver DBO-6520. We hebben dit product zo hoog gezet door de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt hem kopen voor ongeveer €150,-, dit is dus goedkoper dan de optie van hierboven. De Denver DBO-6520 beschikt over geïntegreerde dubbele motoren en een uitstekende accu. Dankzij deze combinatie zal je met gemak 15 km/h rijden.

Hoe lang kun je er mee rijden? Bij een volle batterij heb je genoeg stroom voor een afstand van 15 kilometer. Dankzij het dubbele balanssysteem zal je keer op keer weer met comfort kunnen rijden. Een ‘must have’ hoverboard bluetooth met afstandsbediening voor iedereen die op zoek is naar een leuk en kwalitatief apparaat.

Vergelijk alle hoverboards:

Denver DB-6530 hoverboard3. Denver DB-6530

Op zoek naar een alternatief? Dan is de Denver DB-6530 hoverboard een geschikt apparaat. Ook dit product van Denver voldoet aan onze verwachtingen. Het is op dit moment misschien wel de meest populaire soort hoverboard die je bij de Media Markt kunt kopen. De Denver DB-6530 hoverboard is voorzien van een modern en slank ontwerp waardoor je in stijl kunt cruisen.

Net als het hoverboard van hierboven kan je met de Denver DB-6530 hoverboard een snelheid behalen van 15 km/h. De Denver DB-6530 heeft als voordeel dat ie ontzettend stabiel op de weg ligt. Je hebt een uitstekende balans en grip tijdens het rijden. Je kunt iets minder lang rijden met de Denver DB-6530 hoverboard dan met de andere hoverboards van Denver. Op een volle batterij kun je een afstand van ongeveer 10 km afleggen. Leuk extraatje: je kunt het kopen in ruim vier verschillende kleuren!

4. Oxboard

Ook de Oxboard Off-Road hoverboard moet je in overweging nemen. De Oxboard Off-Road hoverboard staat bekend om de grote wielen. In tegenstelling tot veel andere hoverboards heeft de Oxboard Off-Road hoverboard namelijk geen 6,5 inch maar 8,5 inch wielen. Dit zorgt voor betere grip en stabiliteit op ruwe ondergrond.

Een tweetal elektromotoren van 350 Watt per stuk maakt het een krachtige Off-Road hoverboard. Het is een ideaal product voor consumenten die op zand of grind willen crossen. Klein nadeel is dat de Oxboard Off-Road hoverboard wel een beetje aan de dure kant is, je betaalt namelijk al snel 300,- voor een nieuw model. Het grote voordeel is een kwalitatief sterke hoverboard met ‘after sales service’. De eenvoudige knoppen zorgen ervoor dat het hoverboard bluetooth aanzetten een eitje is, voor je het weet kun je hem al gebruiken.

5. Razor Hovertrax 2.0

Hovertrax 2.0De Razor Hovertrax 2.0 beslaat de vijfde plek vanwege het unieke design, prestaties en kwalitatieve materialen. De hoverboard van Razor staan goed aangeschreven en consumenten laten zeer positieve recensies achter. De 36 Volt LG batterij is betrouwbaar en kun je eenvoudig verwisselen om zo lange afstanden af te kunnen leggen. Het verbinden met bluetooth is ontzettend eenvoudig en wordt volledig in de handleiding uitgelegd. Qua gebruiksvriendelijkheid is dit dan ook echt een topkeuze.

Redactie

Hoverboard kopen

Off-road Hoverboards + LED
Vanaf: €149,95

Hoverboards bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN