HoverboardLounge
Bestverkochte hoverboards van Intertoys, Media Markt, Bol.com, Blokker en Wehkamp
Vergelijk alle hoverboards:

Bestverkochte hoverboards van Intertoys, Media Markt, Bol.com, Blokker en Wehkamp

Bestverkochte hoverboardsJe bent op zoek naar een hoverboard, maar weet je niet welke je moet kiezen? Als beginnende hoverboarder zie je door de bomen het bos niet meer! Het liefste geef je nog niet te veel uit aan deze nieuwe gadget, maar je wilt ook niet te veel inleveren op kwaliteit. Lees verder voor meer informatie over de bestverkochte hoverboards bij winkels als de Intertoys, Media Markt, Bol.com, Blokker en Wehkamp!

Bestverkochte hoverboards van Intertoys, Media Markt, Bol.com, Blokker en Wehkamp

De meestvoorkomende zoekopdrachten wijzen al snel naar de grote, populaire webshops als Bol.com, Media Markt, Wehkamp, Blokker en Intertoys. Maar welke hoverboards uit hun assortiment zijn nu écht de moeite waard? Wij gingen voor jou op zoek naar de bestverkochte hoverboards bij deze bekende webshops.

Vergelijk alle hoverboards:

Bestverkochte hoverboards – Bol.com

Als we bij Bol.com de filters instellen op “bestverkocht”, komen we uit bij de Tailwind Self Balancing Smart Hoverboard.

De reden waarom dit het bestverkochte hoverboard is, wordt duidelijk. Met een prijs van €139,- is de Tailwind het 1 na laagst geprijsde product in deze categorie. Erg goedkoop, maar als we de recensies lezen, zien we dat de meeste mensen duidelijk tevreden zijn. De Tailwind heeft namelijk een goede prijs-kwaliteitverhouding, heeft een lange batterijduur en is kindvriendelijk.

De Tailwind Self Balancing Smart Hoverboard is verkrijgbaar in diverse kleuren: blauw, goud, wit, paars, rood, zwart. De hoverboard haalt een snelheid van 12-15 km per uur, kan snel en makkelijk 360° graden roteren en is uitgerust met LED-verlichting aan de voorkant. Dankzij luidsprekers en een Bluetooth functie kan je tijdens het rijden naar muziek luisteren.

Dit bestverkochte hoverboard bij Bol.com krijgt van het publiek een score van 4.3/5. Niet het best scorende hoverboard, maar zeker geen slechte score voor een hoverboard van die prijsklasse!

Bestverkochte hoverboards – Media Markt

Bestverkochte hoverboardsBij Mediamarkt.nl deden we hetzelfde als bij bol.com: we zetten de filter op “meest verkocht”. Bovenaan de lijst prijkte een lid van een van onze favoriete hoverboard families: de DENVER DBO-6501 MK2.

Met een prijs van €169,- valt deze een prijsklasse hoger dan de Tailwind hierboven. In de reviews lezen we dat de Denver DBO-6501 snel gaat, makkelijk stuurt, kindvriendelijk is, uit sterk materiaal bestaat en snel oplaadt.

Deze hoverboard heeft volgens eerdere kopers ook een aantal minpunten: wanneer je te snel rijdt, geeft deze harde piepgeluiden die storend zijn. Daarnaast is de hoverboard behoorlijk zwaar en dus niet echt ‘portable’. Een andere opmerking is dat de brochure verkeerde wettelijke informatie meedeelt. Volgens de brochure rijd je makkelijk van A naar B, terwijl dit in werkelijkheid helemaal niet mag. Rijden op de openbare weg met een hoverboard is namelijk verboden. Daar staan boetes op van ongeveer €90 tot €180,- euro.

De Denver DBO-6501 komt in 4 kleuren: wit, rood, zwart en blauw. Het apparaat heeft een oplaadtijd van 4 uur en heeft 2 motoren die het board in balans houden. Daarnaast heeft ie LED-lichtjes aan de voorkant. Wanneer de batterij bijna leeg is, wordt dit handig op een display weergegeven.

Met een review-score van 4/5 blijkt deze minder in de smaak te vallen dan de Tailwind.

Vergelijk alle hoverboards:

Bestverkochte hoverboards – Wehkamp

Bestverkochte hoverboardsToen we bij Wehkamp naar het bestverkochte hoverboards zochten, bleek deze filter op niet te bestaan. In dit geval was het gelukkig geen probleem. Wehkamp verkoopt momenteel maar één soort hoverboard: de DENVER HBO-6610.

Helaas staan er op Wehkamp geen recensies over dit product waardoor we niet kunnen afleiden of dit product goed in de smaak valt. Na een kleine zoektocht vinden we dit product ook bij Bol.com terug, alwaar het een score haalt van 5/5. Tot nu toe het hoogst scorende hoverboard uit dit artikel.

Op Wehkamp staat deze te koop voor €199,95. Maar als we een kleine tip mogen geven: bij Bol.com kan je ‘m momenteel voor €30,- minder kopen.

De DENVER HBO-6610 komt in 3 kleuren: wit, zwart en blauw. Ook deze heeft een oplaadtijd van 4u. Met een volle batterij kan je ongeveer 15 km afleggen. 2 motoren houden het hoverboard in balans en ook deze heeft ingebouwde LED-lichtjes. Daarnaast is hij een kilo lichter dan zijn broer hierboven.

Bestverkochte hoverboards – Blokker

Bestverkochte hoverboardBij de Blokker.nl volgden we dezelfde werkwijze. Een filter op: “Bestverkocht” leverde ons hier een grote verrassing op! De Ninebot by Segway miniPRO.

Op de foto zie je direct een ander type hoverboard. Je bestuurt de Ninebot met je benen, in plaats van met je voeten. En ook qua prijs wijkt hij af van de andere hoverboards. Met een prijs van €599,- is de Ninebot de duurste in deze reeks.

Recensies zijn ook bij Blokker.nl helaas niet te vinden. Maar deze vonden we wel op bijvoorbeeld Amazon.com. De meningen zijn echter verdeeld. Met een score van 3.9/5 scoort hij lager dan zijn voorbijgangers. De meeste negatieve ervaringen komen echter niet door het hoverboard zelf, maar door de klantendienst van het bedrijf. Mensen moeten veel te hard aandringen alvorens het bedrijf toestemt om het product te herstellen of te vervangen. Het bedrijf kan niet goed om met klachten en schuift ze te vaak van zich weg.

Het hoverboard zelf valt bij velen in de smaak. Het focust zich op volwassenen en wordt niet meteen aangeraden voor kinderen. Ook werkt het anders dan een klassiek hoverboard. De besturing gebeurt met de benen en knieën, niet enkel met de voeten. Dit is een andere manier van rijden en kan even wennen zijn.

De Ninebot miniPRO is duidelijk van een heel andere kwaliteitsklasse. Zowel de banden als het interne systeem zijn geschikt op verschillende ondergronden. Natte ondergronden, grind, hellingen en kleine obstakels zijn geen enkel probleem. De Ninebot haalt 18 km per uur, kan 30 km afleggen op een batterij, heeft een extra sterke motor, verschillende snelheidstanden, is zelfbalancerend en laadt op bij het afdalen en remmen.

Bij Blokker.nl is hij alleen verkrijgbaar in het wit.

Vergelijk alle hoverboards:

Bestverkochte hoverboards – Intertoys

Onze laatste grote winkel van vandaag stelde ons een beetje teleur. Er is op dit moment geen enkel hoverboard in hun webshop te vinden. Telefonisch contact met Intertoys leerde ons dat ze wellicht dit najaar weer terugkomen. We zijn alvast benieuwd welke soorten hoverboards ze gaan verkopen!

Redactie

Hoverboard kopen

Off-road Hoverboards + LED
Vanaf: €149,95

Hoverboards bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN