HoverboardLounge
Beste hoverkarts
Vergelijk alle hoverboards:

Beste hoverkarts van 2020

Wil je een Oxboard kart of hoverkart kopen? Vergelijk dan de beste hoverkarts van 2020! Op deze pagina hebben we een lijst samengesteld van de beste en meest goedkope hoverboard karts. Deze lijst is gemaakt op basis van recensies, beoordelingen en bestverkochte modellen. Zo vind je luxe hoverkarts met schokdempers, groot voorwiel en robuust stalen frame voor extra stevigheid. Lees snel verder!

Hoverboards zijn ongekend populair in Nederland en België. Zo ook de bijbehorende accessoire: de hoverkart. Een hoverkart wordt ook wel een hoverboard kart, hoverboard met zitje of Oxboard kart genoemd. De ongekende populariteit van deze accessoire is met name te danken aan influencers zoals: Enzo Knol (EnzoKnol), Bart en Robin (BENR). Zo hebben deze influencers een aantal prachtige video’s gemaakt over de hoverkarts.

Vergelijk alle hoverboards:

De populariteit is ook verklaarbaar als je de moeilijkheidsgraad van leren hoverboarden bekijkt. Het leerproces is voor veel jonge kinderen namelijk lastig. Het duurt zeker enkele dagen om goed te kunnen boarden. Gedurende deze tijd zijn valpartijen bijna onvermijdelijk! Hoverkarts zijn daarom ook voor ouders een geruststellende gedachte nu ze weten dat hun kind niet met 15 km/h op straat balanceert.

Beste hoverkarts van 2020

Ben je op zoek naar een overzichtelijke lijst met de beste hoverkarts van 2020? Alle hoverkarts in de onderstaande lijst zijn stevig, robuust en relatief goedkoop. Er is een selectie gemaakt op basis van prijs kwaliteitverhouding.

Hoverkart – Basic

Beste hoverkartsWil je de meest standaard en goedkope hoverkart kopen? Neem dan een kijkje op Bol.com! Daar vind je een merkloze hoverkart (meestal het goedkoopst) die je via Bol.com bij famoshop.nl kunt bestellen. Dit model pas op vrijwel iedere Oxboard of hoverboard met 6.5, 8.5 of 10 inch velgen. Door het verstelbare frame kun je eenvoudig de afmetingen aanpassingen waardoor ie voor zowel jong als oud bestemd is.

Dit model staat vermeld onder de naam: “Hoverseat“, en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Voor slechts €39,99 kun je een wit/zwarte, blauw/zwarte, groen/zwarte, rood/zwarte, roze of volledig zwarte hoverkart kopen. Kortom, een hoverkart voor zowel jongens als meisjes!

Voordelen
 • Goedkope hoverkart
 • Voor 6.5, 8.5 of 10 inch velgen
 • Verstelbaar frame
 • Verschillende kleuren
Nadelen
 • Basic design

 

Hoverkart – Denver (KAR-1550)

Denver KAR-1550 hoverkartHeb je een Denver hoverboard? Dan is een bijpassende Denver hoverkart de beste keuze! De KAR-1550 heeft een duurzaam metalen frame, is licht van gewicht en past op alle Denver hoverboards tussen de 6.5 en 10 inch. Dat betekent ook dat ie ook op de Denver DBO-6520 en Denver DB-6530 past.

Deze twee modellen behoren overigens tot de beste hoverboards van 2020. Mocht je dus nog geen hoverboard en hoverkart hebben, dan is deze combinatie een absolute aanrader. Als je alleen nog de KAR-1550 nodig hebt, ben je €44,95 euro kwijt.

Voordelen
 • Relatief goedkoop
 • Past goed op Denver hoverboards
 • Voor 6.5, 8.5 of 10 inch velgen
 • Verstelbaar frame
 • Verschillende kleuren
Nadelen
 • Basic design

 

Hoverkart – RiDD (Off-Road)

RiDD hoverkartBen je op zoek naar een kart voor je RiDD Off-Road hoverboard? Dan is de hoverboard seat van RiDD de meest bijpassende kart. Het mooie van deze hoverkart is dat het design en kleurcombinatie perfect bij je RiDD hoverboard past. Deze accessoire is gemaakt van aluminium en heeft bovendien een verstelbare frame. De RiDD Off-Road hoverkart behoort tot de betere hoverkarts, helaas is dat ook in de prijs terug te zien. Je kunt een RiDD hoverkart voor €69,99 euro bij Bol.com bestellen.

Voordelen
 • RiDD design
 • Past bij de Ridd Hoverboard
 • Voor 6.5, 8.5 of 10 inch velgen
 • Licht en sterk aluminium
 • Verstelbaar frame
Nadelen
 • Prijzig

 

Extra informatie

De hoverkarts zijn ontzettend populaire accessoires die je op de hoverboard kunt monteren. De aanschaf van zo’n hoverkart is een absolute aanrader omdat kinderen nu zeer comfortabel en veilig kunnen hoverboarden. Desondanks is het verstandig om lichaamsbescherming te kopen voor hoofd, benen en knie.

Let op: Op dit moment zijn de hoverboards en hoverkarts niet toegestaan op de openbare weg. Wanneer je toch op de openbare weg gaat rijden, riskeer je een boete van circa €90,- euro en inbeslagname van je hoverboard. Daarnaast is het handig om te weten dat je niet verzekerd bent voor eventuele schade die je berokkend aan anderen.

Redactie

Hoverboard kopen

Off-road Hoverboards + LED
Vanaf: €149,95

Hoverboards bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN