HoverboardLounge
Bestverkochte hoverboards
Vergelijk alle hoverboards:

De beste hoverboards onder de 200 euro

Ben je op zoek naar een hoverboard voor minder dan 200 euro? Steeds meer hoverboards zijn te koop voor (veel) minder dan 200 euro. In dit artikel zetten we een aantal goede hoverboards op een rij die je voor minder dan 200 euro kunt aanschaffen. Toen de hoverboard-hype in 2016 begon waren de meeste hoverboards nog redelijk prijzig. Een goede hoverboard kostte destijds minimaal 300 euro. Tegenwoordig vind je goede hoverboards al voor zo’n 160 euro.

Denver DBO-6500 (wit, €159)

Denver DBO-6500
Denver DBO-6500

Zo is er de Denver DBO-6500. Deze hoverboard kost momenteel maar 159 euro bij Bol.com. Deze 24 V hoverboard bereikt een maximum snelheid van 15 kilometer per uur. Deze snelheid is natuurlijk wel afhankelijk van je gewicht en andere omstandigheden, maar de meeste mensen die minder dan 100 kilo wegen zullen deze snelheid makkelijk kunnen bereiken. Wel geeft deze hoverboard een waarschuwings-geluid (piep) wanneer je harder wilt rijden dan 10 kilometer per uur. Met een volle batterij kun je zo’n 15 kilometer afleggen. Het volledig opladen kost ongeveer drie uur.

Vergelijk alle hoverboards:

Denver DBO-6520 (zwart, €169)

Denver DBO-6520Deze zwarte hoverboard is ook van het merk Denver. Het gaat hier om de DBO-6520. Ook deze hoverboard kan snelheden bereiken van ongeveer 15 kilometer per uur. Een waarschuwing wordt gegeven bij een snelheid vanaf 12 kilometer per uur. Na 15 kilometer rijden moet het apparaat opgeladen worden. Dit kost zo’n 4 uur. Voor veel mensen is 15 kilometer echter meer dan voldoende om er mee naar hun werk of naar school te rijden. Deze hoverboard heeft een iets moderner en unieker uiterlijk dan de DBO-6500. Dit maakt het apparaat voor veel liefhebbers iets interessanter, omdat de DBO-6500 heel erg lijkt op andere hoverboards en daardoor een stukje minder uniek is.

Lucas Electronics Hoverboard met app (grijs, €189,95)

Lucas Electonics Hoverboard met appDeze hoverboard van het merk Lucas Electronics kost iets meer dan de Denver-hoverboards, maar heeft ook een vrij modern uiterlijk. Nog leuker; er zit een app bij deze hoverboard waarmee je allerlei zaken kunt besturen. Daarnaast zit er een afstandsbediening bij waarmee je dit hoverboard aan en uit kunt zetten. De maximumsnelheid is 15 kilometer per uur en het maximale bereik bedraagt maar liefst 20 kilometer! Je laadt dit hoverboard volledig op in drie à vier uur tijd.

Lucas Electronics hoverboard (roze €199,95)

Roze hoverboard Lucas ElectronicsDeze roze hoverboard van Lucas Electronics kost bijna 200 euro, maar is wel roze. Veel meisjes willen graag een roze hoverboard. Voor hun is er deze mooie roze hoverboard die nét binnen het budget van 200 euro past. De maximumsnelheid is ook voor deze hoverboard 15 kilometer per uur en er zit een draagtas bij.

Let op! Hoverboards nog niet toegestaan op de openbare weg

Hoverboards zijn helaas nog altijd niet toegestaan op de openbare weg. Jammer, maar wel belangrijk om te weten, want je kunt een flinke boete krijgen! Je hoverboard-ervaring wordt dan helaas een stuk duurder dan de 200 euro aanschafprijs. Naast de boete kan ook je hoverboard in beslag worden genomen. We raden je daarom aan om je hoverboard alleen te gebruiken op privéterrein of bijvoorbeeld op een lege parkeerplaats. De stoep en het fietspad vallen ook onder de openbare weg. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

Redactie

Hoverboard kopen

Off-road Hoverboards + LED
Vanaf: €149,95

Hoverboards bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN